1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Nej til e-mærket.

Der er løbende nogle diskussioner i div. forbrugermagasiner i radio eller tv omkring E-mærket. Vi er opmærksomme på at Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, HK, Dansk IT og Finansrådet - som jo står bag ordningen -selvfølgelig anbefaler, at man kun handler med e-mærkede forretninger. Desuden er projektet støttet af videnskabsministeriet, hvilket jo også skulle give projektet good-will.
www.golfogski.dk har solgt golfudstyr via nettet siden 2005 og vi har ingen intentioner om at blive e-mærkede fordi:
Indtil for ganske kort til siden var e-handelsfondens hovedargument for, at vi alle skulle have e-mærket, at PBS havde godkendt betalingsløsningen. Det var jo noget af en vittighed, idet det ikke er muligt at få en betalingsløsning uden om PBS. www.golfogski.dk betalingsløsning til betalingskort er derfor også godkendt af PBS.
Til trods for al den støtte e-handelsfonden har fået af videnskabsministeriet, er det ikke gratis at blive e-mærket. Det vil koste os 3.000 kr. i startgebyr + 5.900 kr. årligt at blive e-mærket. Disse udgifter kan kun betyde, at det så vil blive dyrere at være kunde hos www.golfogski.dk
Efter vores mening giver e-mærket en falsk tryghed. Det er ikke rimeligt at føre en skræmmekampagne mod nethandel, når vi danskere netop er så glade for at handle på nettet. www.golfogski.dk har drevet nethandel siden år 2005 og vi er en anelse fornærmede over lige pludselig at blive stemplet som en mindre troværdig virksomhed.
Så derfor har du kun vores eget ord for at vi overholder gældende lovgivning, samt vi naturligvis behandler vores kunder på en sådan måde, at de gerne skulle få lyst til at handle hos os igen.
Flere omkostninger er lig med dyrere varer.